關於我們

 

JUNE 2008

Thank you so much for teaching your wonderful class! I've learned so much about Max and his wonderful personality from your creative exercises and baby massage time. Your classes have been one of the main reasons why I'm glad we moved to Hong Kong! Max, Tod and I will miss you and look forward to do PEKIP again with our next baby!

Sandra, Tod and Max

Play, laugh and learn at home too. Pick up a copy of Anne's Book Baby Fun for you or a new mom today!

I Love PEKiP

 

 

關於我們

由安妮.卡伯雅主持的PEKiP課程(Prague Eltern Kind Program 或 the Prague Program for Parents and Children),是個效用顯著的兒童發展課程,適合六至八星期至一歲的嬰兒,包括有特殊需要的嬰兒。

 

在我們導師的悉心指導下,一群母親/照顧者帶著她們的小寶寶,能有定期的聚會,並在愉快的環境下互相交流及支持。

 

PEKiP課程共有八至十二節,每節七十五分鐘,每班只限八位母親及嬰兒參與。每年九月至下一年的八月均有開辦(詳見課程時間表),課堂跟據嬰兒的年齡劃分,分別為六星期至三個月;四至六個月及七個月至一歲。

 

為何PEKiP課程對你的小寶寶至為重要

 

研究顯示,嬰兒出生後的第一年,對他的腦部發展及將來的健全身心發展,均有著決定性的影響。

 

要有最理想的發展,嬰兒需要一個充滿刺激的環境,伴著他們學習與遊戲。

 

在我們的課堂堙A父母能學習透過遊戲及各類活動來刺激及加快小寶寶的心理活動技能,有助預防現時在一些學童中出現的學習困難問題。

 

在這堙A你的小寶寶會與其他嬰兒在一個輕鬆愉快的環境中交流,他們可以學習與朋輩相處的社交技能,從而獲得自信心。

 

我們亦著重透過按摩及互動遊戲加強親子關係,母親與小寶寶一起進行的多種遊戲與活動,全是因應嬰兒不同的發展階段所設計的。

 

有意參加者,歡迎致電(852)2573-6623與安妮(Anne)聯絡。

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2010. PEKiP Hong Kong. All Rights Reserved